Dokkum Beach was een groot succes!

291703608_5928753050472908_5709690585389904927_n

Afgelopen weekend is het parkeerterrein bij Brouwerij Dockum omgetoverd tot Dokkum Beach. Rondom de volleybalstranden tussen de tenten, strandvlaggen en de gezellige beachbar werd er gestreden om het kampioenschap van de zesde editie van Dokkum Beach! De fanatieke spelers hadden heerlijk weer tijdens het volleyballen, zonnig en af en toe een klein buitje om af te koelen tijdens de pittige wedstrijd.

Dokkum Beach was een groot succes!

Zaterdag deden bijna 50 teams mee! Tijdens de wedstrijden werd er aangemoedigd rondom de velden door supporters die plaats namen op de zitzakken en op het terras. Door het weer dat steeds beter werd en de muziek van Johnny de Vries om 16.00 werd het steeds drukker en kon de finale gespeeld worden met een grote groep fanatieke supporters. De eerste dag wordt geƫindigd met optredens van Starkoo, de Zware Jongens en Lionel Rocks.

Zondag, de tweede dag van het toernooi waar iedereen zich voor op kon geven, begon met wat regen. De teams hadden hier weinig last van, er werd fanatiek gespeeld! Het weer werd in de loop van de dag steeds beter. Ook deze dag werd er fanatiek aangemoedigd door supporters. Rond vier uur begon Jelmer de Vries bij veld 1 zijn optreden, wat zorgde voor een gezellige sfeer op het veld.

Na vier jaar niet te zijn geweest is Dokkum Beach teruggekeerd en kunnen we toch zeggen dat dit gezellige en sportieve evenement een groot succes was.

Dokkum Beach was een groot succes!
Dokkum Beach was een groot succes!
Dokkum Beach was een groot succes!

Anderen lezen ook

No data was found