Een glimlach krijg je bij Koffiebar Knus

WhatsApp Image 2022-07-17 at 1.54.01 PM

Aan het einde van de Grote Breedstraat in Dokkum lonkt een gezellig terras. De witte parasolletjes met franjes behoeden de gasten van de scherpe zon op een warme zomerdag. Vanaf ‘s ochtends vroeg worden hier de meest uitgebreide ontbijtjes geserveerd met wafels, american pancakes en vers fruit.

Als het ontbijt achter de kiezen is, is de kans groot dat je blijft hangen in één van de loungesets met hond Molly. Tussen het knuffelen en aaien van Molly kun je blijven genieten van flat white’s, cappuccino’s of één van de andere soort koffie. De vele toeristen met een kortingscode van Booking Dockum krijgen een overheerlijke knuskoek met een gratis knuffel van de barista. Dit tovert bij elke gast een glimlach op het gezicht.

Stiekem even naar binnenkijkend is het een grote groene oase met een gezellige kinderhoek. De kinderen genieten van de kleurplaten, stickers en ander speelgoed terwijl de ouders genieten van een klein beetje rust. Met onder de arm een mooie plant verlaat je Koffiebar Knus. Door het unieke concept dat ze samen met Plantviseur hebben neergezet kun je als gast alle planten die binnen staan kopen en ook direct meenemen.

Een glimlach krijg je bij Koffiebar Knus
Een glimlach krijg je bij Koffiebar Knus

Anderen lezen ook

No data was found