Intieme wintermarkt en kerstfair in Dokkum

Scherm­afbeelding 2022-12-06 om 20.43.11

Op vrijdag 9 december staat de heuse kerstmarkt weer op het programma! De houtsnippers kraken aangenaam onder de schoenen, de geur van rook en hout die vrijkomt uit de vuurtonnen brengt een winterse sfeer met zich mee. Door de ca. 100 figuranten die in Dickensstijl langs de grachten en tussen de marktkraampjes lopen, waan je je even in het Victoriaans Londen van 1843, de tijd dat Dickens zijn ‘A Christmas Carol’ schreef.

Slenter langs het aanbod van de vele standhouders die de eeuwenoude binnenstad vullen met hun uitgebreide assortiment aan kerstwaren en winter wonen gerelateerde artikelen. Geniet van de klanken van koperblazers, kerstkoren en de betoverend mooie acts. Beleef het kerstsprookje deze dag samen met ons!

De intieme wintermarkt!

Normaliter hebben we in Dokkum alleen vrijdag de kerstfair, maar dit jaar mogen we het hele weekend genieten van dit spektakel! Zaterdags zijn er niet alleen kerstkramen te vinden op de Markt, maar ook foodtrucks en veel muziek! Kom je zaterdag ook langs?

Afsluiting met een swingend kerstconcert

De Big Band Leeuwarden ’73, Elly May Efde en twee gastoptreden gaan het kerstspektakel afsluiten in de Grote Kerk op zondag 11 december van 15.30 tot 17.30. De entree voor dit concert kost €7,50.

Intieme wintermarkt en kerstfair in Dokkum

Anderen lezen ook

No data was found