Jumbo Kooistra neemt Jumbo winkel in Dokkum over van Titus Vogt

2022-05-28

Per 23 januari is Kooistra Supermarkten B.V. de nieuwe eigenaar van de Jumbo winkel in Dokkum

De Jumbo winkel aan de Hantumerweg in Dokkum gaat vanaf 23 januari verder onder de vlag van Jumbo Kooistra. De Friese ondernemersfamilie Kooistra telt reeds 11 Jumbo winkels, de vestiging in Dokkum zet de teller op 12 Jumbo Kooistra winkels.

Directeur Erik Kooistra vertelt, ‘We zijn blij deze mooie winkel over te kunnen nemen. Voor de toekomst hebben wij plannen om de winkel te vernieuwen én te vergroten’. De huidige medewerkers van Jumbo Dokkum gaan mee over naar de nieuwe eigenaar van de winkel.

‘Met vertrouwen geef ik de zaak uit handen, nieuwe ondernemer Erik Kooistra heeft een fantastische uitdaging in het vooruitzicht’, aldus Titus Vogt, huidige eigenaar van Jumbo Dokkum. ‘Niet alleen kan Erik Kooistra het team meenemen naar de winkel die een complete metamorfose zal ondergaan, maar ook verder bouwen aan de winkelformule in onze prachtige stad Dokkum. Ik zal dat met trots van gepaste afstand volgen. De komende weken rond ik af bij Jumbo Dokkum.’

De winkel blijft geopend rondom de overdracht op 23 januari. Er staat een complete metamorfose voor Jumbo Dokkum gepland in het voorjaar waarbij de versafdelingen centraal zullen staan.

Anderen lezen ook

No data was found